Un grup de joves aubesans, guanyen el Jubileu de la Misericòrdia

Un grup de 24 joves de la nostra parròquia d’Albesa el passat dia 3 de setembre sortien en pelegrinatge des de davant del temple parroquial. Van fer camí vers el Temple Jubilar del Sant Crist de Balaguer amb l’objectiu de cloure la seva preparació de cconfirmació, guanyant el Jubileu de la Misericòrdia.

En la seva caminada van estar acompanyats pels seus catequistes: Teresa Palau i  Jaume Codina. També hi van acompanyar-los unes quantes mares i Mn. Alfons.

En arribar al St Crist de Balaguer, van ser rebuts pel Capellà custodi del Santuari Mn. Pau Vidal i amb el seu ajut van fer una petita pregària de preparació per poder passar la Porta Santa i així guanyar aquest dó del jubileu. Cal destacar que un cop dins del Temple, uns quants joves del grup van aprofitar per confessar-se!

Enhorabona a aquest grup que aviat rebrà el Sagrament de la Confirmació!!!

[wds id=”6″]

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies