FESTA DE SANT ANTONI ABAD: Benedicció dels Pans, Animals de companyia i Tractors

Dissabte 21 de gener, a la nostra parroquia, vam celebrar la festivitat de Sant Antoni abad. En aquesta celebració varem dur a terme una missa en honor al patró dels pagesos i en ella també vam pregar per aquells que han traspassat en el darrer any, també vam fer la benedicció dels pans. Acabada la missa, a la plaça dels retaulers, el sr. alcalde va adreçar unes paraules als presents felicitant als Antonis i Antonies i motivant als pagessos a seguir treballant la terra. Finalment beneírem els animals de companyia, els tractors i es repartiren els panets beneïts.

 

[wds id=”7″]

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies