Festa de Santa Àgueda – 2017

Diumenge dia 5 de febrer festa de Santa Àgueda, la nostra parròquia, dins la missa dominical, i en motiu de la festivitat va dedicar la missa a la patrona. Les dones de la parròquia i especialment les de la Coral Verge de l’Assumpció van voler fer particeps a tots els veïns de l’esmentada diada. Durant la missa, les diverses associacions i les voluntaries van fer les ofrenes a la Santa. Abans de donar per finalitzada la missa i després de venerar a la Santa, els membres de la Coral ens van oferir una porció de coca amb xocolata.

M. Sanmartí.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies