Inici de les Conferències Quaresmals 2017

Dimecres 15 de febrer  a les 20h. una petita representació d’Albesa, vam assistir al inici de les Conferències Quaresmals a Balaguer.
Molt interesant l’exposició feta pel Dr. en Teologia Francesc Torralba, que ens va plantenjar com la pregària cristiana no ens porta a un endinsament propi i solitari, si no, a entrar en una rel·lació de apertura:

  • Amb Déu. No un Déu com a mena de braç mecànic al qui li demano que em faci això o allò. Si no, un Déu que em conèix en plenitut i en el qual puc confiar fins al punt de que Ell disposi de la meva vida.
  • I en rel·lació amb els meu germans. Ja que Déu, en la pregària esdevé el nostre punt de trobada.

P. Massot.

[wds id=”8″]

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies