Cantada de Havaneres 2017

El dissabte dia 8 de Juliol es va celebrar a la nostra Parròquia, en el marc incomparable del nostre temple parroquial, un concert d’Havaneres i cants populars a càrrec de la Coral Verge de l’Assumpció d’Albesa i la Coral Ateneu de Térmens, dirigides pels directors Joana Cebolla i Màxim Solanes amb la companyia de la pianista Maria del Mar Jové.

Va ser una trobada molt bonica amb una gran participació dels habitants dels pobles originaris de les Corals, els quals van comentar el desitg de poder repetir aquesta estona en una altra vegada.

En acabar, els components de les dues corals i els seus acompanyants, van tindre el compartir d’un senzill refrigeri preparat pels amfitrions.

N. Fontanet

 

[wds id=”15″]

 

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies