Concert de la Coral a “La Saleta” de Albesa

Dissabte 16 de setembre, en el marc musical de la nit de “Ramon Prunera i els seus amics” la nostra Coral parròquial acompanyà al mestre de teclat i bon amic Sr Ramon Prunera. Una nit amb caliu familiar i de poble que en ajudà a passar una bona estona gaudint de goig que produeix el sentir la musica en viu.

Hi Participaren també en aquesta nit musical:

  • El Quartet de Ponent de Corda Polsada
  • Les joves figures Berta Esmet i Gisela Bentoldrà amb peces de violí
  • Joan Sigueredo (antic component del trio New York

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies