Concert de Nadal 2017 – Coral Verge de l’Assumpció

Amb el caliu que proporcionà la plenitud del temple parroquial, ple de participació, la nostra coral, oferí a tots els presents, el tradicional concert de nadal. El repertori, que va incloure les tradicionals nadales, va tindre la novetat d’unes quantes nadales de caire internacional.

La resposta dels assistents al concert, molt entusiasmada amb els aplaudiments, deixà veure el grau de satisfacció que ens va deixar.

Com a Parròquia agraïm a tots els membres de la Coral Verge de l’Assumpció, la seva entusiasta motivació per celebrar aquests dies de nadal, la trobada familiar i comunitaria que ens van fer viure.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies