Pelegrinatge a la Basílica de Núria

El passat dissabte, dia 3 de novembre, vàrem fer la excursió programada a la Vall de Núria, i  francament em sembla que cada cop les sortides van millor, primer perquè hi ha bons organitzadors, després, el poble respon omplint l’autocar i em fascina veure gent que temps enllà, potser no vindrien però que ara venen, a més col·laboren i s’ho passen força bé.

Començant per l’autocar, gran i còmode, i el conductor bon professional. L’ Eucaristia sentida, bonica, lleugera i amb col·laboració de tothom, inclòs en mossèn Joan Perera, molt servicial i amable amb tots. Ell ens va explicar la història de la Vall de Núria, com es va formar i que Sant Gil amb l’ajut dels pastors varen tallar amb fusta la imatge de la Mare de Déu.

La celebració de l’Eucaristía va tindre com a centre la Solemnitat de Sant Ermengol, Bisbe i patró secundari del nostre Bisbat i celebrada a la gran Basílica de la Patrona del Bisbat.

Com és típic, la majoria vàrem posar el cap dins de l’olla. El dinar immillorable, el sol i la neu fantàstics, el tren cremallera i la telecadira junt amb el paisatge preciós. I que més dir… tot va ser perfecte gràcies a Déu.

Ara, a esperar la pròxima sortida, per anar compartint i coneixent amb els aubesans, la història i els racons de la nostra terra.

C. Clua.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies