Festa de Sta. Àgata i St. Blai 2020

Avui al nostre poble, Albesa, hem celebrat la festa de Santa Àgata juntament amb la festa de San Blai .
L’any passat ho devíem fer si fa no fa però jo aquest any l’he trobada molt alegre amb fervor i també amb molta participació de totes les dones assistents. S’ha de reconèixer que la junta de l’església junt amb la coral s’ho curra molt però es un orgull per a ells, perquè cada cop hi ha mes aubesans que hi participen i assiteisen amb gust.

Gràcies a Déu, a la Parròquia i a tota Albesa.
Fins a la pròxima

C. Clua.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies