Solemne benedicció d’una imatge de la Mare de Déu de Montserrat

El passat dia 9 de maig, vam tornar a tenir la celebració de la Santa missa a Albesa. Ja feia dos diumenges que no en teníem per a causa de la Covid. Va ser una celebració molt bonica i emotiva.

Resulta què és va aprofitar per beneir la imatge de la Verge de Montserrat, que va regalar una família i que va estar restaurada. La missa, la va presidir el nostre mossèn. La coral del poble, ens va obsequiar amb els cants propis de la missa, i també el Virolai propi de la Mare de Déu. Agraïm molt a la família que ens va fer aquest regal tan bonic i als voluntaris que la varen restaurar.

Mercè G.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies