Primeres Comunions 2022

La meva primera Comunió:
El dia 1 de maig del 2022, dia de nostra primera comunió. Estavam tant contents que aquella nit quasi no vam poder dormir. Va ser un dia molt especial per tots i totes. La vam rebre a l’Esglèsia Nostra Senyora de l’Assumpcio d’Albesa. I va ser una missa molt bunica gràcies també a mossèn Alfons.
Estavam molt emocionats d’haver rebut a Jesús i per fi podiam combregar!
Vam estar molt contents de sentir-nos acompanyats per la família, oncles, avis, amics; cosins…
Ens van regalar moltes coses abans i després del dia.
La festa va estar genial i amb conjunt va ser uns dels millors dies de la nostra vida.

El dia 1 de maig a la nostra Parròquia un grup de 6 nois i noies van rebre el Sagrament de la Primera Comunió

P. Esmet P.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies