FESTA DE SANT ANTONI ABAD: Benedicció dels Pans, Animals de companyia i Tractors

Dissabte 21 de gener, a la nostra parroquia, vam celebrar la festivitat de Sant Antoni abad. En aquesta celebració varem dur a terme una missa en honor al patró dels pagesos i en ella també vam pregar per aquells que han traspassat en el darrer any, també vam fer la benedicció dels pans. Acabada la missa, a la plaça dels retaulers, el sr. alcalde va adreçar unes paraules als presents felicitant als Antonis i Antonies i motivant als pagessos a seguir treballant la terra. Finalment beneírem els animals de companyia, els tractors i es repartiren els panets beneïts.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies