Celebrant 75 anys de vida

El Passat dia 2 de desembre una colla d’amics, tots nascuts l’any 1943,  vam celebrar els nostres 75 anys de vida. Va ser un dia molt bonic. Tot va començar amb la participació de la Eucaristia presidida per Mn Alfons, acompanyat per Mn Ramon Clua i un grapat d’escolanets nois i noies que es preparen per la Primera Comunió.

Fou una cerimònia molt emotiva per les paraules que es van dirigir a nosaltres. Les van llegir companys del nostre grup. Eren els textos del primer Diumenge d’Advent que ens convidaven a estar atents, vetllar i esperar la vinguda de Crist. Les ofrenes també les van fer companys nascuts el 1943; vam recordar i pregar pels companys que ja ens han deixat i els hi vam portar un ram de flors al cementiri.

Després férem tots un dinar de germanor, que es va allargar bastant, tot recordant coses de quan érem petits i comentant les d’ara. Finalment quedarem convocats per tornar a trobar-nos l’any que ve, si Déu ho vol.

N. Fontanet

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies