Celebració dels 80 anys (Quinta del 41)

Diumenge 3 d’octubre de 2021.

Les campanes del campanar de l’església toquen a missa major. 
Avui però, és un dia especial. A la Parròquia es celebra un homenatge a les persones que han fet o faran els 80 anys.
80 anys de vida, no sempre fàcil, homes i dones que han viscut una situació difícil, una postguerra, però que per això han sabut valorar més les coses petites, i han donat importància i valor a tot el que van tenir. Una vida en la que també hi han hagut bons moments i de la que tenen moltes coses per a recordar.
L’església és gairebé plena, familiars i autoritats els acompanyen, potser també hi hauria més veïns del poble, però en aquests moments de la pandèmia no presta anar a llocs amb molta gent i han preferit no assistir-hi. 
I no hi podia faltar LA CORAL, amb els seus cants preparats amb molta il.lusió han fet que la missa fos especial i molt lluïda.
Un cop acabada l’Eucaristia, va ser l’hora dels reconeixements individuals. Les entitats del poble relacionades amb la gent gran així com la Parroquia
 van fer entrega als homenatjats i homenatjades de petits detalls com a record de la diada  i com no hi podia faltar, la sessió fotogràfica que farà etern aquest moment, bonic, emotiu i que serà un capítol més en la història del nostre poble. 
Moltes felicitats a tots i totes. 
 
A. Arderiu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies