Inici de les Conferències Quaresmals 2017

Dimecres 15 de febrer  a les 20h. una petita representació d’Albesa, vam assistir al inici de les Conferències Quaresmals a Balaguer.
Molt interesant l’exposició feta pel Dr. en Teologia Francesc Torralba, que ens va plantenjar com la pregària cristiana no ens porta a un endinsament propi i solitari, si no, a entrar en una rel·lació de apertura:

  • Amb Déu. No un Déu com a mena de braç mecànic al qui li demano que em faci això o allò. Si no, un Déu que em conèix en plenitut i en el qual puc confiar fins al punt de que Ell disposi de la meva vida.
  • I en rel·lació amb els meu germans. Ja que Déu, en la pregària esdevé el nostre punt de trobada.

P. Massot.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies