Hem de fer de les nostres llars, llocs de lectura de la Paraula de Déu.

En la segona Conferència de preparació per fer el camí Quaresmal, la germana Trinitat Cabrerò ens ha mostrat amb diferents textos bíblics l’importància de llegir la Paraula de Déu en família i del compartir el que s’ha entès d’Ella. Igualment ens explicà que aquest exercici ens porta a tindre un aliment diferent a les nostres llars, l’aliment de l’amor de Déu i del sentir-nos família amb Ell al mig.

En la Bíblia (que és La Paraula de Déu) hi trobem també força i esperança per les dificultats que s’ens presenten. Per això convé llegir-la i meditarla, ja que per mitjà d’ella hi contemplem la possibilitat d’un futur, no com utopía, si no com a una possible realitat. Amb l’ajut de Déu l’home, que no només viu de pa, si no també de tota paraula que surt dels llavis de Déu, pot assolir les gran fites de la seva vida.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies