Nit de música a la fresca

Havaneres, ambient d’estiu, dos colles d’amics, ganes de cantar…


Així començà la segona nit de música a la fresca organitzada al poble d’Albesa. Una nit en què la Coral Verge de l’Assumpció començà cantant un dels clàssics de les havaneres: La Gavina, seguit d’un parell de cançons estiuenques que popularment tant agraden.

Seguidament, s’afegir a la Coral local els bons amics cantaires del poble de Térmens.


Totes dues corals repasaren unes quantes havaneres acompanyades pels acords d’una sonora guitarra. Acabaren fent una gran festa i animant el gran públic Aubesà, que aplaudia cada cop que terminava una cançó.


Finalment i en un exercici de compartir musical, el públic present, dividit en dos grups i el gran grup coral, cantarem a tres sonores veus: Quinze són quince, El gegant del Pi i Roda, roda moliner.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies