Solemnitat de Corpus Christi 2018

Com cada any, la comunitat fidel de la Parròquia de l’Assumpció resident a la Vila d’Albesa, celebrà amb gran il·lusió la solemnitat del Corpus Christi. Per celebrar aquest día, s’engalanaren els carrers al voltant del temple parroquial i en tres punts estrategicament triats, hi posem un altar, en cadascun dels quals, mossèn demanà a Déu la seva benedicció, tant per tots els habitants de la vila, en especial per les families i finalment perque el Senyor ens concedeixi el bon vent i la bona pluja a les nostres terres.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies